Noticias

Estat d'alarma - Covid

Estat d'alarma - Covid

de Aula Vial -
Número de respuestas: 0

Benvolguts/des 

A fi de donar la millor informació rebuda avui des dels diferents òrgans oficials, passem a detallar en aquesta nota informativa la interpretació del contingut d'aquests.

L'activitat d'autoescoles no està expressament prohibida i, per tant, podem continuar amb l'activitat a l'espera de resposta oficial del departament de salut. 

Els exàmens de la DGT continuen. 

Els cursos del CAP i altres relacionats amb la Direcció General d'Ordenació del Transport i desenvolupament sectorial, continuen. 

Tot podrà desenvolupar-se sota el compliment estricte de les normes i protocols relatius d'aforament, distància, utilització de la màscara i higiene i neteja de les instal·lacions i vehicles. 

Aprofitem per a incidir més si cap, en el compliment dels plans de prevenció de què disposem en cada auto escola, així com en els plans coordinats de les zones de pistes i examen. 

Desplaçaments dels Alumnes: Hauran d'emplenar el certificat d'auto responsabilitat que us passem des de l'Aula Vial, per a cadascun dels desplaçaments. És a dir, cada dia de classe hauran d'emplenar un. Exactament igual per al dia d'examen. 

Enllaç actualitzat:  https://certificatdes.confinapp.cat/#/ 

Aforament de les aules: No canvia. Tant el 30% aplicat a establiments i locals comercials minoristes, com el 33% aplicat a arxius, museus, sales d'exposicions, galeries d'art, i centres de creació i arts visuals, no aplica al considerar-se la nostra activitat, a dintre de les aules, com a activitat docent. 

No oblidem però les següents obligacions: 

- traçabilitat dels assistents (registre d'assistents). 

- entrades i sortides ordenades per a evitar aglomeracions.. 

- màscara obligatòria i higiene de mans - mantenir el màxim de distància possible a l'hora de situar els alumnes en classe. 

- ventilació de les aules en la major mesura possible. Us mantindrem informats puntualment amb el que vagi esdevenint. 

Seguim